7 spørgsmål at stille, før du ansætter en Home Inspector

Det bør ikke være stressende at reparere dit hjem, men det er præcis, hvad du vil stå over for, når du forsøger at gøre det. Et hjem inspektør er den bedste måde at starte din ejendom søgning, fordi der er så mange ting, du skal gøre.

Hvert hjem inspektør er ikke den samme og vil ikke finde nøjagtig de samme spørgsmål. Du kan også være berettiget til gratis reparationer gennem virksomheden. Dette kan endda hjælpe dig med at spare penge. Du kan muligvis ikke finde den service, du har brug for i dag.

Følgende spørgsmål hjælper dig med at finde ud af, hvilke tjenester der er tilgængelige i den virksomhed, du overvejer at ansætte. For at spare dig stress og skuffelse, har jeg listet dem efter det vigtigste.

Hvilken del af verden er du?

Dette er det vigtigste spørgsmål at stille enhver virksomhed, før der træffes en beslutning. Mens nogle hjem inspektører kan være mere værdifulde i fjerntliggende områder, andre er mere nyttige i de store byer.

Hvilken forsikring har du?

Dette er for at vi kan fastsætte standardkravet i tilfælde af tvister.

Hvor lang tid har du været i branchen?

Mange af disse tjenester kan drives af uafhængige entreprenører, der er selvstændige. De kunne også tjene penge ved at henvise kunder.

Er du professionel hjemmeinspektør?

Nogle er ikke. Forskellige kvalifikationer kan gives af forskellige mennesker, så vær forsigtig. Disse er hjem inspektører, så sørg for at inspicere alt, før du ansætter dem.

Skal du være hjemmeinspektør for at ansætte dem?

Ja, det er de ikke. Før du ansætter dem, skal du sørge for, at de ikke er hjemmeinspektører.

Hvordan får jeg referencen til den virksomhed, jeg er interesseret i at ansætte?

Dette er en af de vigtigste ting, jeg bekymrer mig om. Dette hjælper mig med at sikre, at de gjorde et godt stykke arbejde i mit hus. Selv om det ikke garanterer, at de vil være en god kandidat til jobbet, det giver dig en idé om deres tidligere erfaringer.

Hvad er dine andre kvalifikationer?

Deres certificeringer og licenser er ikke nødvendigvis, hvad du skal se på. Dette er de vigtigste ting, der skal fokuseres på:

Deres erfaringer

Deres omdømme

Er de i stand til at levere alle de ting, jeg har brug for?

Du bør overveje at ansætte en person, der har en historie for at udføre hjem inspektioner i dit område. Dette bestemmes af:

Hvor længe de har været i branchen

Deres arbejdstageres erfaring

Er de dækket af en kaution obligation?

Hvad er det næste?

Hvad er de vigtigste ting, jeg ikke bør gøre?

De burde have nøglerne.

Hvad sker der, hvis jeg ombestemmer mig?

Hvordan kan du forhindre tvister i at ske?

Hvordan kan du sikre dig, at jeg ikke bliver sagsøgt for noget, der skete, efter jeg har ansat dig?

Husk, at du skal besvare alle spørgsmål ærligt. Du bør ansætte en virksomhed, der vil besøge dit hjem og foretage de nødvendige reparationer for at sikre, at det er klar til inspektion. Du kan gå væk, hvis de nægter at besvare disse spørgsmål og tilbyde andre forslag.

Det er vigtigt, at din virksomhed har nogen, der er fokuseret på dig og vil sætte dig først. Du skal være sikker på, at din virksomhed er kyndig og vil opfylde alle dine forventninger.