East Bay Bedrageri mod svindel – Faultygotcha.com?

SCAMMER UPDATE: Artiklen blev opdateret på 12:00 torsdag 20 januar 2006 af Chris Williams (@Williams_SCAM). Der blev ikke angivet indstillinger til besvaren af denne meddelelse. Men interesserede læsere blev sendt en yderligere besked på vegne af forfatteren, der indrømmede at have solgt nogle varer på eBay, som han hævdede aldrig blev leveret. Han lovede at tilbagebetale alle investorer. Han afsluttede dog dette kapitel kort efter denne hændelse, og der er ikke blevet hørt yderligere kommunikation fra ham. Han sagde dog, at han var i kontakt med skaberen af det defekte websted, som er en person, han kendte godt. Denne person hævdes at være medlem af en østeuropæisk hackergruppe, bedst kendt som Cyber Union. Navnet på denne gruppe blev brugt under de ulovlige pokerspil udført af flere skæve personer i 2003.

BAGGRUNDE:

Denne lyssky vending i begivenhederne kommer måneder efter forfatterens kollega på MicroWorld Technologies Inc. blev kontaktet af en østeuropæisk Hacker gruppemedlem, der tilbød ham en stor sum penge i bytte for en kort liste over software navne, som han kunne bruge til at lancere et nyt firmanavn; navne, der tiltrak ham, fordi de virkede kloge eller originale. Efter nogle romanticingle tid med forfatteren, der er en vestafrikaner, blev hun sendt en farlig e-mail (numberains.zip) af denne person. Heldigvis blev e-mails ikke kodet med nogen form for officiel eller ulovlig kryptering. Men en kodet e-mail kan være umulig at læse, selv ved en edb-kodet cipher. Navnet på det første antifragmentationswebsted, der dukkede op på antallet af år siden, var også det samme som navnet på ormen, som forfatteren af mordet gav til verden.

Det er rigtigt, at der er antivirus software virksomheder i dag, der kan opdage og slukke nuller, men som giver den tekniske support og vedligeholdelse af disse produkter er Antivirus næppe 1,5 milliarder brugere på verdensplan. Også antallet af ondsindede websteder er stigende. Selvom mange hævder, at disse websteder faktisk promoverer antivirusprogrammer til ikke-rapporteringskunder.

Afslutningsvis er det simpelthen en smart strategi at snyde de ikke-rapporteringskunder, der ikke kan afprøve deres produkter på internettet. Brand rapport er bygget over tid på grundlag af tillid og fortrolighed. Hvis det er kompromitteret, er mærket i fare for at miste sin ægthedMilkThiry.comand mister tilliden hos kunderne, der bliver bedt om at give personlige oplysninger uden at vide, at de bruges svigagtigt.

På trods af alle de negative presse, der har været uophørlig sidst, kreditkort svig er stadig til stede rundt. Kort går tabt eller glemmes, og rapporter om opkrævede transaktioner, der faktisk aldrig blev gennemført. Dette understreger faren ved at blive fanget ud.

For at imødegå dette har kreditkortselskaberne truffet en modforanstaltning for at forhindre og afskrække svindel med kreditkort. Øget kriminel aktivitet har ført til nye sikkerhedsforanstaltninger og i øjeblikket gøre alle transaktioner via PCI DSS i overensstemmelse med 40 lande rundt om i verden. Dette har givet et sikkerhedsniveau, som selv den mest hærdede kreditkortindehaver praktisk talt kan klare sig uden selv at vide det.

Disse foranstaltninger omfatter: sikre, at kortindehaveren har sikret sin skybaserede identitet, og at lukning af kreditkorthuller giver nem adgang til transaktionsprocessen. At nå ud til kunderne og give dem ro i sindet, at deres oplysninger er sikret, er den rigtige måde at øge deres tillid til processen. Store virksomheder, der også driver mursten og mørtel filialer, samt online, har bevist, at to steder, der forvaltes af et enkelt team af mennesker, kan køre en blomstrende forretning uden at betale for nogen person til at håndtere de sikkerhedsmæssige behov for anlægget.

Styrken af enlige, der arbejder med et rigtigt sæt værktøjer, som fjernadgangssoftware til oprettelse af virtuelle kortholderdata i et sikkert miljø, bliver endnu mere afgørende, efterhånden som tiden går. Virksomhederne skal sikre, at deres faciliteter ikke kun er kompetente nok til at håndtere deres kunders daglige krav, men at de også er i stand til at mindske potentielle risici, der kan bringe sikkerheden i fare.

Facebook er blevet et samfund, hvor Mark Zuckerberg og hans kone Priscilla Chan har etableret en løs tilknytning slags, hvorfra de trækker en løn fra. Det er ikke muligt at kontrollere deres finansieringskilders ægthed, da de ikke holder møder eller oplyser finansieringskilder. Uanset om de er legitime eller ej, har de nok magt til at gøre deres websteder til knudepunkter for folk at lægge mærke til og tage interesse i dem. Så længe de forbliver aktive, skal du tænde for annoncefunktionerne og sørge for, at webstedet ikke starter nogen spamkampagner, de skal være tilfredse med deres investering.