Family Camping ved Birkenhead Lake, British Columbia

Her er nogle hurtige fakta:

Køreafstand: ca. Afstand fra Vancouver: 216 km

Tilladelser er påkrævet: Camping gebyr, reserveret campingplads eller først til mølle

Birkenhead er en af vores foretrukne campingpladser. Du kan gøre meget, der er gode vandrestier og en sø, som du kan svømme i.

Du vil blive overrasket over skønheden i nattehimlen, hvis du ikke har været udenfor i et stykke tid.

Noter fra campingpladsen: Der er ingen skylletoiletter eller vaskehuse til rådighed. Der er kun pit toiletter, hvilket er okay. Men efter at have tilbragt et par dage med det meste kvinder ønskede vi et skylletoilet. Vi har det fint uden brusere, da vi enten kan bruge vandet til at rense vores hud eller hænge vores solbruser i nærheden af campingpladsen. Det er instruktionerne.

Du vil også finde drikkevandshaner i hele campingpladsen.

Selv om dette var tilfældet på flere campingpladser, bemærkede vi, at rangers sælger is dagligt. Der er dog en lille “butik” på vej ind i parken, som sælger is samt et par snacks og madvarer.

Dette er det smukkeste strandområde, vi nogensinde har slået lejr på. Det er meget langt og bredt, hvilket gør det nemt for både børn og voksne at ride i sandet og nyde naturen.

Selv om det var blæsende i august, vi trodsede os selv til at gå i vandet.

Selvom vi ikke var der for gedeobservingerne, er udsigten fra toppen af 1 km stien spektakulær. Selvom det er stejlt og stenet, lykkedes det vores 5-årige at navigere stien gennem den gamle vækstskov med lidt hjælp.

Skovene er fantastiske, med en række træarter, herunder Douglas gran og vestlige hemlock. Du kan også se Engelmann gran, cottonwood, vestlig rød cedertræ, vestlig rød cedertræ, vestlig rød cedertræ, vestlig rød fyr og vestlig rød cedertræ. Vildmarkscampingpladsen er en vidunderlig vandretur, der tilbyder gode fiskemuligheder og masser af træbroer.

Fiskeriet efter ørred var ganske behageligt, med nogle små fisk i søen.

Vi fiskede kun en dag, men formåede at fange et par muslinger, krebsdyr og muslinger. Selvom muslinger ikke er noget, du ofte fanger i ferskvand, er de lækre at lave mad over et lejrbål.

Vi fiskede floden til ørred næste dag, med god fisk i søen. Til middag fangede vi også så mange som fire pund solfisk.

Vi fortsatte op ad bjerget for at nå campingpladsen. Vi stoppede ved vildmarkscampingpladsen for at hvile og lånte en kano igen, så vi kunne transportere alt vores udstyr over vand. Senere lærte vi, at camping i ørkenen betyder, at vi skal betale for gear og mad.

Vi nød sådan en behagelig opvarmning, vi besluttede at bo en anden nat for at udforske mere af området. Vi tog til Wells ved havet på fjerde dag. Det ligger lige ved siden af det historiske Wells Railway-kryds. Du vil se pramme blive trukket med af trailere eller heste, når kanalen snor sig. Kanalen var fyldt med pramme, der blev trukket med på trailere og heste. Det var en vidunderlig eftermiddagstur mod Norfolk fastlandet. Landskabet er åbent, og husene ligger tæt på hinanden. Det var sjovt, især når vejret var godt, og du var i nærheden af stranden.

Afsluttende bemærkninger

Pladsen har gode faciliteter til camping og parkering. Der er en butik og forsyninger til rådighed på campingpladsen. Bekvemt placeret er toiletter og brusere.

Sun Inn pub serverer god mad, hvis du er meget heldig. Det er vigtigt at bemærke, at solnedgange på dette sted ikke er så spektakulære som på andre steder.

For at tage højde for skiftende tidevandsniveauer og afbalancere de interne tidsplaner ved Tidevandsbroen, skal skum fjernes fra vandet.

AHop Farm forvaltes af regeringen og tiltrækker et stigende antal turister hvert år. Det er en populær attraktion for turister, der ønsker at se den interglaciale historie.