Lav din egen model tog montre

Kan du forestille dig dine børn leger med en papkasse eller en stock-tank, der kopierer en rigtig en fra en nærliggende park? Måske er du en stolt far / mor, der ikke kan stoppe med at beundre lokomotiver og tog, der er parkeret i din stue. Hvis man ser på det større billede af forholdet mellem menneske og sted, kan modeltog gøre mange pæne ting. De areUrban Universiteter, der opfylder det rigtige formål og en mangfoldighed af gode halvdele til at brødføde alle lande i verden.

Lav din egen montre til din modeltogsamling, hvis du er en ivrig modeltogentusiast med en intelligent gnist. Dette projekt er simpelt nok til at gøre og let nok at dele med venner. Du kan lave din egen montre med blot et par grundlæggende materialer og lidt tid. Det er sådan, du bygger det selv.

Start med at bestemme størrelsen på din model jernbane. Et skalaforhold på 1:22 er en god mulighed, hvis du beslutter dig for størrelsen og placeringen af din modeltoglayout. Dette er standardstørrelsen for de fleste model jernbane tilbehør. Du kan finde disse oplysninger i boksen i de fleste hobby butikker. Disse mennesker vil give dig en idé om den mest almindelige skala, som du vil beskæftige sig.

Det anbefales, at du måler pladsen for at sikre, at den har plads nok til, at du kan arbejde. Dette er ikke noget, du skal bruge, medmindre din plan er at flytte hele opsætningen til en anden placering. Lad os antage, at du har en skaleret model jernbane. Du ved ikke, hvad det ser ud, og hvordan det vil give dig tilfredshed på alle tidspunkter. Du skal bruge et præcist svar. En hobby butik kan have en idé. Jeg anbefaler at holde skalaen på 1:2. Bænkarbejdet må ikke veje mere end 90 lbs.

Kendskab til dimensionerne af din bygning sag vil give dig mulighed for at beregne mængden tømmer, som du vil kræve. Til krydsfinerkonstruktioner skal du bruge en base på 1 tommer. En 4 tommer base er påkrævet, hvis du bruger 2x4s. Det hele afhænger af, hvor stor din modeltogskala er. Længden af sporet layout bestemmer, hvor længe din benchwork vil være. Du skal blot trække sporstørrelsen fra den bredde, du har beregnet for dine modeljernbanespor. Med min 2x4s jeg ved, at jeg har brug for en base på ca 2 1 / 2 inches, en base på omkring 3 1 / 2 inches, og så videre. Når du har alle disse oplysninger, kan du skære krydsfiner til dine ønskede øverste dimensioner. Højden af dit bænkarbejde bør måle ca 3 1 /2 inches til 3 1 / 2 inches.

For at vende forslaget rammer eller benchwork du bliver nødt til at tilføje et lag af beton til det. Denne type konstruktion kræver ikke noget fundament. Derfor vil dine vægge kun være de høje eller lave sider af din struktur. Start med et firkantet tværsnit, fastgør hvert panel til sit eget panel. Placer hver enkelt på platformen og fastgør den til væggen. Når du har sprængt bundpladen, kan du samle din struktur.

Det er muligt at oprette din egen benchwork ud af en 1 tommer krydsfiner ark. Du kan derefter lave vægge, der matcher omfanget af dit modeltog. Du har to muligheder. Først kan du tage de paneler, du har skåret til toppen og transportere dem til et indramningssted. Du kan nu samle de byggesten, du ønsker. For at din væg skal være 5 x 4, skal du have et 5×4 gitter. En 6 “krydsfiner ark kunne bruges til at bygge sidevæggen, og det kan installeres, når du er færdig. En anden mulighed er at bruge krydsfinerstrukturen og skære blokke af den korrekte højde for at holde bygningen. Dette vil give det et dybere udseende.

For at gøre væggen sektion linjer, du bliver nødt til at købe materialet. En vinkelsliber toular hul eller vinkel sander er påkrævet. Bordsaven kan bruges til at skære de tomme strimler. Du kan gøre strimler til 5 / 8 tommer tykkelse ved hjælp af en rip hegn. Du bliver nødt til at gøre en straight cut og derefter gå videre til den næste. Gentag denne proces et par gange mere. Når hvert lag er færdigt, skal du vedhæfte det næste lag og derefter gentage processen. Hule vægge kræver mange led og klemmer. Selvom klemmer er dyrere, er det stadig umagen værd.