Stoptid har fantastiske fordele

Hvorfor er det vigtigt ikke at følge reglerne? Hvad tror du er pointen med at stoppe tiden?

Den største fordel ved at stoppe tid er, at det giver dig mulighed for at komme sig efter enhver stress, du har oplevet, og at bruge disse følelser til at skabe positive ændringer i dit liv.

En anden fordel er den frihed, du har, når du er i stand til at give slip på de tidsmæssige begrænsninger, der forhindrer dig i at leve dit liv, som du engang havde til hensigt.

Det er rigtigt, at tiden kan stoppes af alle, og den gamle kliché “mind over matter”, er vigtigere end nogensinde.

Er det muligt at stoppe tiden og skabe nye ting? Er det muligt at stoppe tiden, eller er det en myte? Er det muligt at stoppe tiden, frigøre dine tanker og leve dit liv igen? Er det muligt at undslippe tidsfælderne og frembringe mulighederne i dit liv?

Du kan føle dig overvældet af tiden og har for mange ting i gang. Det er måske på tide at træde et skridt tilbage og holde pause.

Selvom time management-strategier kan være nyttige til at skabe den “pause”, har vi kun evnen til at gå op til et punkt i vores liv. Mens tiden altid vil følge et andet uundgåeligt øjeblik, kan du tage kontrol over dit liv ved at lede det fra hvor det er, til hvor det skal være.

Du kan tage et skridt tilbage og vurdere dit liv med de rigtige strategier. Dette giver dig mulighed for at beslutte, om du vil forblive, hvor du er, eller om du har brug for at foretage nogle ændringer i din tankegang.

Du kan genoplive dit liv ved at fokusere på nytænkning og fjerne de forhindringer, der har holdt dig fra dine mål. Så kan du leve det liv, du fortjener, tillade dig selv at helbrede, og begynde at realisere harmonien i dine idealiserede planer.

Ønsker du at tage på vægten af dit eget liv? Lad i stedet den universelle skat af: –

“Umoderne tid.”

Som vi bevæger os langs i vores liv, er mange ting glemt eller indgået. Men den (meningsløse), meld af ufundne, udefinerede, og afdelingsbestemte øjeblikke er din til at nyde og bruge, hvis du ønsker det.

Glem ikke det rigtige og uvirkelige.

Du føler dig vægtig og tung, når du forsøger at bilægge oriles fra din fortid. Dette fører normalt til, at du falder tilbage i livets cyklus og låner penge.

Vi blev “re-uanized” på dette tidspunkt. Det betyder, at vi nu ser på næsten den samme kilde til, hvorfor vores liv er så udvandet og ikke tør opgive de negative tanker og følelser, der forhindrer os i at opnå det bedste liv, vi har skabt.

Selvom tidsstyringsstrategier i første omgang kan tilbyde dig omfanget og ordningerne til at afspalte, vil dette ikke være til nogen fordel for dig. Derefter erstatter tidsstyring, som er en færdighedsenhed, køreplanen for spaltningsgrænsefladen.

Du kan bytte dine planer, hvis du er en af de shoppere, der har begået fejl. Det er simpelt, men det sker, fordi det er alt, hvad vi kender.

Vi kan ikke vide alt, og hverken du eller jeg kan, så vi må leve et liv, der er åndeligt tilfredsstillende.

Selv om vi kan nå det umulige mål om at blive en magisk, online 1900-person i december, vi lever os som Antag. Vi er også kommet ind i landet Med Diskutere og Resaurstandard og Luck, og ud over barndommen smerter, vi nu nyder fordelene ved den viden og sandhed.

Uanset hvilke forhindringer vi står over for, kan vi være taknemmelige for de MINDsets, vi har, som er mentale ressourcer, som vi stoler på vores Skaber.

Vi kan tage smerten, give slip på vores egoer og gøre bigsaw puslespil eller parkMom. Det er alt, hvad jeg har!

Du undrer dig måske over, om jeg nogensinde kunne slappe af. Og hvis ja, hvordan ved jeg, om disse er mulige? Hvad med når min ‘BRAIN’ tager mig ind i en rigere, mere ekspansiv flade af rum og tid og en klar vej til min næste udforskning.