Texas Holdem Poker Tips – 3 tips til at tjene penge med LAG’er

Kæmper du for at tjene penge på at spille LAG’er? Disse Texas Holdem Poker tips er sikker på at lære dig hemmelighederne ved at vinde på denne udfordrende og spændende Holdem stil.

Hele målet med at spille aggressivt er at vinde en masse chips. Jeg fik engang at vide en historie om en spiller, der konstant tabte, når han opholdt sig i en pulje. Han ville altid ende med bare at miste et par chips, fordi hans aggressive betting stil altid havde ham sætte chips i, at han ikke havde brug for, hvilket fik ham til at tabe. Efter at jeg hørte dette indså jeg, at aggressivt spil ikke er den nemmeste strategi at trække ud derfor grunden til det er ofte mislykket.

Den spiller nåede aldrig til finalebordet, fordi han dummede sig. Han blev aggressiv alt for tidligt og mistede en masse chips. Han fik sin aggressive på sent, og tabte alle ved at få sine persienner for højt.

Det er de to grunde til, at jeg foreslår, at du aldrig gøre det til det punkt, hvor du får Tooaggressive for tidligt i et pokerspil. Du kan udspille folk, så det er vigtigt at holde et stramt billede, men hvis du bliver aggressiv, kan du nemt miste en masse chips.

Den tredje Texas Holdem Poker tip til at tjene flere penge med din aggressive spil er at beregne din pot odds og payoff risiko.

Beregning af dine pot odds

For det første skal du forstå, hvordan pot odds forholder sig til din hånd. Lad os sige, at du har 5 kort, og i slutningen får du et es af diamanter. Floppet er heldigvis behandlet 2 af Diamonds. Du skal nu beregne dine odds for at have den bedste hånd, es til 5. Det er så nemt som det bliver, 2 outs. Dine odds er 2:1 (2+1=3)

Så som du kan se, skal du være sikker med din hånd for at ringe eller raise, selvom det ikke er bydende nødvendigt, at du har en god hånd. Du behøver kun en rimelig chance for at vinde en masse chips, især hvis du står over for en stor rejse eller re-raise fra en senere position.

Beregning af din payoff-risiko

Den nemmeste måde at forstå beregningen af din payoff risiko er at finde ud af dine rene odds i en all-in situation. For eksempel, hvis du har en 9 og en 4 og floppet er 7 af 9 og 4 af 4. Halvdelen af puljen og din pæl. Så beregner du pot odds. Din risiko for aflønning er 4:1 (1+1=2)

I dette eksempel skal du kalde et all-in bet på $10, fordi dine odds for at vinde puljen er 4:1. Du har en 40% chance for at vinde, 5% chance i virkeligheden, og en 50% chance for du vil tabe. Dine pulje odds er derfor 1:1.

Denne beregning er altid den samme i poker. Du skal kende casverns at beregne dine odds og returnere payoffs ordentligt.

Ja, jeg ved, at i eksemplet du ikke medtage omkostningerne ved eventuelle ekstramateriale, men det ville være meget dårligt informeret, hvis du ikke medtage disse ekstra omkostninger i din beregning.

Så er det nu. Temmelig simpelt, men et meget nyttigt princip at forstå, og selvom du ikke ønsker at ringe i en all-in-situation, der kun er starten på dit spil, skal du tænke over, hvad dine muligheder er, hvis de kaldes.